Behandeling

In mijn praktijk gebruik ik leefstijl als medicijn. Mijn behandeling is gebaseerd op kennis uit de orthomoleculaire geneeskunde en klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI). Het is er op gericht om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te optimaliseren door middel van leefstijlmaatregelen. Het stimuleren van het zelfherstellend vermogen is bij iedere klacht een goede zet. Ook als aanvulling op je reguliere behandeling. Tijdens de behandeling kijken we naar onderstaande aspecten.

Mindset

Mindset

Verandering begint bij het helder hebben van jouw doel(en) en beweegredenen. Wat wil jij precies bereiken en waarom? Door jouw doel(en) en beweegredenen in kaart te brengen kan jij makkelijker veranderingen doorvoeren en volhouden.

Maak afspraak
Voeding & suppletie

Voeding & suppletie

Voeding die het best bij jou past. Maar ook het juiste aantal eet- en drinkmomenten die jij op een dag hebt. Daarnaast worden supplementen ingezet om tekorten aan te vullen of om tijdelijk symptomen te bestrijden.

Bekijk artikel Maak afspraak
Beweging

Beweging

Beweging heeft veel invloed op jouw welzijn. Verbeter jouw gezondheid door de juiste beweging op het juiste moment uit te voeren.

Bekijk artikel Maak afspraak
Stressreductie

Stressreductie

Jouw lichaam kan pas herstellen als jij ontspannen bent. Ook maakt een ontspannen toestand het makkelijker om veranderingen in jouw leefstijl door te voeren.

Bekijk artikel Maak afspraak
Bioritme

Bioritme

Het herstellen van jouw biologische klok is de eerste stap naar herstel. Herstel jouw bioritme door de verstorende factoren weg te nemen of te beperken.

Maak afspraak
Sociaal gedrag

Sociaal gedrag

De mens is een sociaal dier. Sociale interactie met mensen (maar ook met dieren) en huid op huid contact is essentieel voor een goede gezondheid.

Maak afspraak
Indien nodig maak ik gebruik van bloedonderzoek Ik ben gecertificeerd voor het interpreteren van bloeduitslagen