Contact

Cliëntenstop 
Er worden geen nieuwe cliënten meer aangenomen in de praktijk. Ruud gaat zich vanaf nu alleen nog maar focussen op online (groeps)programma’s.

Momenteel hebben we een Online Hashimoto Zelfhulpprogramma wat je op je eigen tempo – binnen 12 maanden – kunt volgen. Verderop vind je hier meer informatie over.

Daarnaast zijn we bezig met het ontwikkelen van het ‘Online Auto-Immuun Programma‘. Dit programma wordt een 6-weeks programma, waarbij je in het auto-immuun protocol (AIP) wordt begeleid middels video’s en het AIP handboek. Daarnaast gaat Ruud dagelijks al je vragen over het AIP beantwoorden in de besloten Facebookgroep waar je toegang tot krijgt. Ook zullen er vraag & antwoord webinars georganiseerd worden, zodat je jouw vragen persoonlijk aan Ruud kunt vragen. Het ‘Online Auto-Immuun Programma’ is naar verwachting eind mei klaar. Heb je interesse en wil je op de hoogte worden gehouden? Stuur ons dan even een mail: info@revolutionairgezond.nl

Bestaande cliënten
Cliënten die momenteel nog in een traject zitten kunnen dit natuurlijk gewoon helemaal afmaken. Zij kunnen Ruud een mail sturen voor het inplannen van een vervolgconsult.

Online Hashimoto Zelfhulpprogramma
Mensen met Hashimoto verwijzen we door naar het Online Hashimoto Zelfhulpprogramma. Dit biedt een duidelijk stappenplan, zodat je precies weet wat je moet doen – en in welke volgorde – om je restklachten te verminderen. Dit zelfhulpprogramma is ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en op basis van praktijkervaring met 500+ Hashimotopatiënten. Voor het zelfhulpprogramma geldt een ‘Niet tevreden, geld terug’ garantie. Op die manier heb je niets te verliezen, maar wel veel te winnen. Klik hier om meer over het Online Hashimoto Zelfhulpprogramma te lezen.

Heb je een vraag over het Online Hashimoto Zelfhulpprogramma? Stuur dan alsjeblieft een e-mail via het e-mailadres op deze pagina.

Contactgegevens

Zakelijke gegevens

  • KVK nummer: 69154074
  • BTW nummer: NL002241192B10
  • IBAN nummer: NL37 KNAB 0256 4215 52
  • MBOG lidnummer: 1211-TL
  • AGB zorgverlenerscode: 90063634
  • AGB praktijkcode: 90104321
Algemene voorwaarden