Contact

Cliëntenstop voor onbepaalde tijd
Voorlopig worden er geen nieuwe cliënten meer aangenomen in de praktijk. De komende maanden gaat Ruud zich focussen op het ontwikkelen van nieuwe online (zelfhulp)programma’s. Hiermee kunnen namelijk veel meer mensen in een kortere tijd én tegen lagere kosten worden geholpen.

Bestaande cliënten
Cliënten die momenteel nog in een traject zitten kunnen dit natuurlijk gewoon helemaal afmaken. Zij kunnen Ruud een mail sturen voor het inplannen van een vervolgconsult.

Online Hashimoto Zelfhulpprogramma
Mensen met Hashimoto verwijzen we door naar het Online Hashimoto Zelfhulpprogramma. Dit biedt een duidelijk stappenplan, zodat je precies weet wat je moet doen – en in welke volgorde – om je restklachten te verminderen. Dit zelfhulpprogramma is ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en op basis van praktijkervaring met 500+ Hashimotopatiënten. Voor het zelfhulpprogramma geldt een ‘Niet tevreden, geld terug’ garantie. Op die manier heb je niets te verliezen, maar wel veel te winnen. Klik hier om meer over het Online Hashimoto Zelfhulpprogramma te lezen.

Heb je een vraag over het Online Hashimoto Zelfhulpprogramma? Stuur dan alsjeblieft een e-mail via het e-mailadres op deze pagina.

Routebeschrijving op Google Maps

Contactgegevens

Zakelijke gegevens

  • KVK nummer: 69154074
  • BTW nummer: NL002241192B10
  • IBAN nummer: NL37 KNAB 0256 4215 52
  • MBOG lidnummer: 1211-TL
  • AGB zorgverlenerscode: 90063634
  • AGB praktijkcode: 90104321
Algemene voorwaarden