Ga naar de website

Vergoeding orthomoleculaire geneeskunde De Amersfoortse 2017

Op deze pagina vind je alle informatie over vergoeding van orthomoleculaire therapie door jouw zorgverzekering De Amersfoortse. Orthomoleculaire therapie, vaak aangemerkt als de orthomoleculaire geneeskunde, valt bij zorgverzekeringen onder alternatieve geneeskunde.

Wil je weten welke vergoeding zorgverzekeraar De Amersfoortse biedt voor een consult van mij inclusief leefstijladvies en voedingsadvies? Hieronder heb ik alle pakketten van de De Amersfoortse zorgverzekering op een rijtje gezet, waardoor jij gemakkelijk kunt checken op welke vergoeding jij recht hebt. Per pakket heb ik duidelijk aangegeven op welke vergoeding je recht hebt en of hier een maximum aan verbonden is.

Daarnaast is het mogelijk om met enkele kliks via zorgvergoedingcheck.nl te checken welke vergoeding De Amersfoortse biedt voor orthomoleculaire therapie. Doe de check via deze link.

Heb je een vraag over vergoeding van mijn therapie door De Amersfoortse? Dan raad ik je aan om de website van De Amersfoortse te raadplegen, waar tevens een overzicht van zorgverzekering vergoedingen beschikbaar is.

Overzicht vergoeding De Amersfoortse

Hieronder vind je de vergoeding van zorgverzekering De Amersfoortse voor orthomoleculaire geneeskunde in 2017.

Naam pakketVergoeding
Aanvulling Compactgeen vergoeding
Aanvulling Budgetmax. €45/dag, max. €150/jaar
Aanvulling Basismax. €45/dag, max. €250/jaar
Aanvulling Uitgebreidmax. €45/dag, max. €500/jaar
Aanvulling Optimaalmax. €45/dag, max. €1000/jaar

Let op: aan de vermeldingen over vergoedingen voor De Amersfoortse kunnen geen rechten worden ontleend. Controleer zelf de polisvoorwaarden op de website van De Amersfoortse en kijk of mijn behandeling daadwerkelijk wordt vergoed.