Ga naar de websitewebsite

Vergoeding orthomoleculaire geneeskunde De Friesland Zorgverzekeraar 2017

Op deze pagina vind je alle informatie over vergoeding van orthomoleculaire therapie door jouw zorgverzekering De Friesland Zorgverzekeraar. Orthomoleculaire therapie, vaak aangemerkt als de orthomoleculaire geneeskunde, valt bij zorgverzekeringen onder alternatieve geneeskunde.

Wil je weten welke vergoeding zorgverzekeraar De Friesland Zorgverzekeraar biedt voor een consult van mij inclusief leefstijladvies en voedingsadvies? Hieronder heb ik alle pakketten van de De Friesland Zorgverzekeraar zorgverzekering op een rijtje gezet, waardoor jij gemakkelijk kunt checken op welke vergoeding jij recht hebt. Per pakket heb ik duidelijk aangegeven op welke vergoeding je recht hebt en of hier een maximum aan verbonden is.

Daarnaast is het mogelijk om met enkele kliks via zorgvergoedingcheck.nl te checken welke vergoeding De Friesland Zorgverzekeraar biedt voor orthomoleculaire therapie. Doe de check via deze link.

Heb je een vraag over vergoeding van mijn therapie door De Friesland Zorgverzekeraar? Dan raad ik je aan om de website van De Friesland Zorgverzekeraar te raadplegen, waar tevens een overzicht van zorgverzekering vergoedingen beschikbaar is.

Overzicht vergoeding De Friesland Zorgverzekeraar

Hieronder vind je de vergoeding van zorgverzekering De Friesland Zorgverzekeraar voor orthomoleculaire geneeskunde in 2017.

Naam pakketVergoeding
AV Budgetgeen vergoeding
AV Standaardmax. €40/dag, max. €250/jaar
AV Extramax. €40/dag, max. €500/jaar
AV Optimaalmax. €40/dag, max. €750/jaar

Let op: aan de vermeldingen over vergoedingen voor De Friesland Zorgverzekeraar kunnen geen rechten worden ontleend. Controleer zelf de polisvoorwaarden op de website van De Friesland Zorgverzekeraar en kijk of mijn behandeling daadwerkelijk wordt vergoed.