Ga naar de websitewebsite

Vergoeding orthomoleculaire geneeskunde IZZ 2017

Op deze pagina vind je alle informatie over vergoeding van orthomoleculaire therapie door jouw zorgverzekering IZZ. Orthomoleculaire therapie, vaak aangemerkt als de orthomoleculaire geneeskunde, valt bij zorgverzekeringen onder alternatieve geneeskunde.

Wil je weten welke vergoeding zorgverzekeraar IZZ biedt voor een consult van mij inclusief leefstijladvies en voedingsadvies? Hieronder heb ik alle pakketten van de IZZ zorgverzekering op een rijtje gezet, waardoor jij gemakkelijk kunt checken op welke vergoeding jij recht hebt. Per pakket heb ik duidelijk aangegeven op welke vergoeding je recht hebt en of hier een maximum aan verbonden is.

Daarnaast is het mogelijk om met enkele kliks via zorgvergoedingcheck.nl te checken welke vergoeding IZZ biedt voor orthomoleculaire therapie. Doe de check via deze link.

Heb je een vraag over vergoeding van mijn therapie door IZZ? Dan raad ik je aan om de website van IZZ te raadplegen, waar tevens een overzicht van zorgverzekering vergoedingen beschikbaar is.

Overzicht vergoeding IZZ

Hieronder vind je de vergoeding van zorgverzekering IZZ voor orthomoleculaire geneeskunde in 2017.

Naam pakketVergoeding
IZZ Zorg voor de zorggeen vergoeding
IZZ Zorg voor de zorg + Extra 1max. €45/dag, max. €200/jaar
IZZ Zorg voor de zorg + Extra 2max. €45/dag, max. €200/jaar
IZZ Zorg voor de zorg + Extra 3max. €45/dag, max. €500/jaar

Let op: aan de vermeldingen over vergoedingen voor IZZ kunnen geen rechten worden ontleend. Controleer zelf de polisvoorwaarden op de website van IZZ en kijk of mijn behandeling daadwerkelijk wordt vergoed.