Ga naar de website

Vergoeding orthomoleculaire geneeskunde Promovendum 2017

Op deze pagina vind je alle informatie over vergoeding van orthomoleculaire therapie door jouw zorgverzekering Promovendum. Orthomoleculaire therapie, vaak aangemerkt als de orthomoleculaire geneeskunde, valt bij zorgverzekeringen onder alternatieve geneeskunde.

Wil je weten welke vergoeding zorgverzekeraar Promovendum biedt voor een consult van mij inclusief leefstijladvies en voedingsadvies? Hieronder heb ik alle pakketten van de Promovendum zorgverzekering op een rijtje gezet, waardoor jij gemakkelijk kunt checken op welke vergoeding jij recht hebt. Per pakket heb ik duidelijk aangegeven op welke vergoeding je recht hebt en of hier een maximum aan verbonden is.

Daarnaast is het mogelijk om met enkele kliks via zorgvergoedingcheck.nl te checken welke vergoeding Promovendum biedt voor orthomoleculaire therapie. Doe de check via deze link.

Heb je een vraag over vergoeding van mijn therapie door Promovendum? Dan raad ik je aan om de website van Promovendum te raadplegen, waar tevens een overzicht van zorgverzekering vergoedingen beschikbaar is.

Overzicht vergoeding Promovendum

Hieronder vind je de vergoeding van zorgverzekering Promovendum voor orthomoleculaire geneeskunde in 2017.

Naam pakketVergoeding
Primair80%, max. €30/dag, max.€100/jaar
Royaal80%, max. €30/dag, max.€200/jaar
Optimaalmax. €30/dag, max.€500/jaar
Excellentmax. €30/dag, max.€500/jaar, tussen €500-€750 70% met max. €30/dag

Let op: aan de vermeldingen over vergoedingen voor Promovendum kunnen geen rechten worden ontleend. Controleer zelf de polisvoorwaarden op de website van Promovendum en kijk of mijn behandeling daadwerkelijk wordt vergoed.