Ga naar de websitewebsite

Vergoeding orthomoleculaire geneeskunde Salland 2017

Op deze pagina vind je alle informatie over vergoeding van orthomoleculaire therapie door jouw zorgverzekering Salland. Orthomoleculaire therapie, vaak aangemerkt als de orthomoleculaire geneeskunde, valt bij zorgverzekeringen onder alternatieve geneeskunde.

Wil je weten welke vergoeding zorgverzekeraar Salland biedt voor een consult van mij inclusief leefstijladvies en voedingsadvies? Hieronder heb ik alle pakketten van de Salland zorgverzekering op een rijtje gezet, waardoor jij gemakkelijk kunt checken op welke vergoeding jij recht hebt. Per pakket heb ik duidelijk aangegeven op welke vergoeding je recht hebt en of hier een maximum aan verbonden is.

Daarnaast is het mogelijk om met enkele kliks via zorgvergoedingcheck.nl te checken welke vergoeding Salland biedt voor orthomoleculaire therapie. Doe de check via deze link.

Heb je een vraag over vergoeding van mijn therapie door Salland? Dan raad ik je aan om de website van Salland te raadplegen, waar tevens een overzicht van zorgverzekering vergoedingen beschikbaar is.

Overzicht vergoeding Salland

Hieronder vind je de vergoeding van zorgverzekering Salland voor orthomoleculaire geneeskunde in 2017.

Naam pakketVergoeding
Startgeen vergoeding
Extrageen vergoeding
Plusgeen vergoeding
Excellentgeen vergoeding

Let op: aan de vermeldingen over vergoedingen voor Salland kunnen geen rechten worden ontleend. Controleer zelf de polisvoorwaarden op de website van Salland en kijk of mijn behandeling daadwerkelijk wordt vergoed.