Ga naar de websitewebsite

Vergoeding orthomoleculaire geneeskunde UnitedConsumers (VGZ) 2017

Op deze pagina vind je alle informatie over vergoeding van orthomoleculaire therapie door jouw zorgverzekering UnitedConsumers. Orthomoleculaire therapie, vaak aangemerkt als de orthomoleculaire geneeskunde, valt bij zorgverzekeringen onder alternatieve geneeskunde.

Wil je weten welke vergoeding zorgverzekeraar UnitedConsumers biedt voor een consult van mij inclusief leefstijladvies en voedingsadvies? Hieronder heb ik alle pakketten van de UnitedConsumers zorgverzekering op een rijtje gezet, waardoor jij gemakkelijk kunt checken op welke vergoeding jij recht hebt. Per pakket heb ik duidelijk aangegeven op welke vergoeding je recht hebt en of hier een maximum aan verbonden is.

Daarnaast is het mogelijk om met enkele kliks via zorgvergoedingcheck.nl te checken welke vergoeding UnitedConsumers biedt voor orthomoleculaire therapie. Doe de check via deze link.

Heb je een vraag over vergoeding van mijn therapie door UnitedConsumers? Dan raad ik je aan om de website van UnitedConsumers te raadplegen, waar tevens een overzicht van zorgverzekering vergoedingen beschikbaar is.

Overzicht vergoeding UnitedConsumers (VGZ)

Hieronder vind je de vergoeding van zorgverzekering UnitedConsumers voor orthomoleculaire geneeskunde in 2017.

Naam pakketVergoeding
VGZ Aanvullend Goedmax. €45/dag, max. €300/jaar
VGZ Aanvullend Betermax. €45/dag, max. €500/jaar
VGZ Aanvullend Bestmax. €45/dag, max. €800/jaar
VGZ Jong Basisgeen vergoeding
VGZ Jong Uitgebreidmax. €45/dag, max. €200/jaar
VGZ Single/Duo Basisgeen vergoeding
VGZ Single/Duo Uitgebreidmax. €45/dag, max. €300/jaar
VGZ Gezin Basisgeen vergoeding
VGZ Gezin Uitgebreidmax. €45/dag, max. €300/jaar
VGZ Vitaal Basismax. €45/dag, max. €150/jaar
VGZ Vitaal Uitebreidmax. €45/dag, max. €300/jaar

Let op: aan de vermeldingen over vergoedingen voor UnitedConsumers kunnen geen rechten worden ontleend. Controleer zelf de polisvoorwaarden op de website van UnitedConsumers en kijk of mijn behandeling daadwerkelijk wordt vergoed.