Ga naar de website

Vergoeding orthomoleculaire geneeskunde Menzis 2017

Op deze pagina vind je alle informatie over vergoeding van orthomoleculaire therapie door jouw zorgverzekering Menzis. Orthomoleculaire therapie, vaak aangemerkt als de orthomoleculaire geneeskunde, valt bij zorgverzekeringen onder alternatieve geneeskunde.

Wil je weten welke vergoeding zorgverzekeraar Menzis biedt voor een consult van mij inclusief leefstijladvies en voedingsadvies? Hieronder heb ik alle pakketten van de Menzis zorgverzekering op een rijtje gezet, waardoor jij gemakkelijk kunt checken op welke vergoeding jij recht hebt. Per pakket heb ik duidelijk aangegeven op welke vergoeding je recht hebt en of hier een maximum aan verbonden is.

Daarnaast is het mogelijk om met enkele kliks via zorgvergoedingcheck.nl te checken welke vergoeding Menzis biedt voor orthomoleculaire therapie. Doe de check via deze link.

Heb je een vraag over vergoeding van mijn therapie door Menzis? Dan raad ik je aan om de website van Menzis te raadplegen, waar tevens een overzicht van zorgverzekering vergoedingen beschikbaar is.

Overzicht vergoeding Menzis

Hieronder vind je de vergoeding van zorgverzekering Menzis voor orthomoleculaire geneeskunde in 2017.

Naam pakketVergoeding
Aanvullendgeen vergoeding
Extra Aanvullendgeen vergoeding
Extra Verzorgd 1geen vergoeding
Extra Verzorgd 280%, max. €400/jaar
Extra Verzorgd 380%, max. €600/jaar
Jongeren Verzorgd80%, max. €200/jaar

Let op: aan de vermeldingen over vergoedingen voor Menzis kunnen geen rechten worden ontleend. Controleer zelf de polisvoorwaarden op de website van Menzis en kijk of mijn behandeling daadwerkelijk wordt vergoed.