Ga naar de website

Vergoeding orthomoleculaire geneeskunde Univé 2017

Op deze pagina vind je alle informatie over vergoeding van orthomoleculaire therapie voor jouw Univé zorgverzekering. Orthomoleculaire therapie, vaak aangemerkt als de orthomoleculaire geneeskunde, valt bij zorgverzekeringen onder alternatieve geneeskunde.

Wil je weten welke vergoeding zorgverzekeraar Univé biedt voor een consult van mij inclusief leefstijladvies en voedingsadvies? Hieronder heb ik alle pakketten van de Univé zorgverzekering op een rijtje gezet, waardoor jij gemakkelijk kunt checken op welke vergoeding jij recht hebt. Per pakket heb ik duidelijk aangegeven op welke vergoeding je recht hebt en of hier een maximum aan verbonden is.

Daarnaast is het mogelijk om met enkele kliks via zorgvergoedingcheck.nl te checken welke vergoeding Univé biedt voor orthomoleculaire therapie. Doe de check via deze link.

Heb je een vraag over vergoeding van mijn therapie door Univé? Dan raad ik je aan om de website van Univé te raadplegen, waar tevens een overzicht van zorgverzekering vergoedingen beschikbaar is.

Overzicht vergoeding Univé

Hieronder vind je de vergoeding van zorgverzekering Univé voor orthomoleculaire geneeskunde in 2017.

Naam pakketVergoeding
Alternatief 250max. €45/dag, max. €250/jaar
Alternatief 500max. €45/dag, max. €500/jaar
Aanvullend Goedmax. €45/dag, max. €300/jaar
Aanvullend Betermax. €45/jaar, max. €500/jaar
Aanvullend Bestmax. €45/dag, max. €800/jaar

Let op: aan de vermeldingen over vergoedingen voor Univé kunnen geen rechten worden ontleend. Controleer zelf de polisvoorwaarden op de website van Univé en kijk of mijn behandeling daadwerkelijk wordt vergoed.