Werkwijze

Ik werk volgens een vast principe. Een consult bestaat uit 4 stappen. Voor het intakegesprek ontvang je een e-mail met de vraag om voor het consult een aantal vragenlijsten in te vullen. De vier stappen van het consult worden hieronder toegelicht.

01

Situatie in kaart brengen

Tijdens het intakegesprek brengen we samen jouw situatie in kaart. Ook bespreken we of het waardevol is om bepaalde bloedwaarden te laten meten. En zo ja, welke. Bij mensen met Hashimoto en Graves raad ik sowieso altijd aan om een aantal bloedwaarden te meten. Dit zorgt ervoor dat we gericht te werk kunnen gaan, waardoor de kans op succes toeneemt.

Beschrijving van de foto
02

Uitleg verstoorde werkingsmechanismen

Na het in kaart brengen van jouw situatie en symptomen geef ik jou inzicht in de werkingsmechanismen die volgens mij verstoord zijn geraakt en die uiteindelijk tot jouw symptomen hebben geleid. Tijdens de uitleg maak ik ook tekeningen die je mee naar huis krijgt.

Beschrijving van de foto
03

Direct toepasbare adviezen

Samen stellen we een plan van aanpak op. Hierbij kijken we wat voor jou haalbaar is. Zo’n plan van aanpak bestaat uit adviezen over o.a. voeding, supplementen, beweging en ontspanning. Deze adviezen ontvang je na het consult via de mail. Na het eerste consult heb je dus direct advies waarmee je gelijk aan de slag kunt.

Beschrijving van de foto
04

Vervolgconsult

Symptomen zijn niet van de een op de andere dag ontstaan en verminderen/verdwijnen ook niet van de een op de andere dag. Daarom raad ik aan om tijdens het eerste consult direct een vervolgconsult in te plannen voor 6-8 weken later. Tijdens een vervolgconsult bespreken we jouw voortgang en bloeduitslagen; geef ik antwoord op jouw vragen en kijken we welke vervolgstappen je kunt zetten. Het aantal benodigde consulten is van de situatie afhankelijk. Schatting: algemeen 1-3 consulten en bij auto-immuunziekten 3-5 consulten.

Beschrijving van de foto
05

Klachten?

Heb je klachten over mijn werkwijze of behandeling? Laat het mij dan alsjeblieft weten via een e-mail naar info@revolutionairgezond.nl. Samen proberen we er dan uit te komen. Indien dat niet lukt kun je terecht bij de Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen (KAB).

Beschrijving van de foto