Werkwijze

 

Cliëntenstop 
Er worden geen nieuwe cliënten meer aangenomen in de praktijk. Ruud gaat zich vanaf nu alleen nog maar focussen op online (groeps)programma’s.

Momenteel hebben we een Online Hashimoto Zelfhulpprogramma wat je op je eigen tempo – binnen 12 maanden – kunt volgen. Verderop vind je hier meer informatie over.

Daarnaast zijn we bezig met het ontwikkelen van het ‘Online Auto-Immuun Programma‘. Dit programma wordt een 6-weeks programma, waarbij je in het auto-immuun protocol (AIP) wordt begeleid middels video’s en het AIP handboek. Daarnaast gaat Ruud dagelijks al je vragen over het AIP beantwoorden in de besloten Facebookgroep waar je toegang tot krijgt. Ook zullen er vraag & antwoord webinars georganiseerd worden, zodat je jouw vragen persoonlijk aan Ruud kunt vragen. Het ‘Online Auto-Immuun Programma’ is naar verwachting eind mei klaar. Heb je interesse en wil je op de hoogte worden gehouden? Stuur ons dan even een mail: info@revolutionairgezond.nl

Online Hashimoto Zelfhulpprogramma

Mensen met Hashimoto verwijzen we door naar het Online Hashimoto Zelfhulpprogramma. Dit biedt een duidelijk stappenplan, zodat je precies weet wat je moet doen – en in welke volgorde – om je restklachten te verminderen. Dit zelfhulpprogramma is ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en op basis van praktijkervaring met 500+ Hashimotopatiënten. Voor het zelfhulpprogramma geldt een ‘Niet tevreden, geld terug’ garantie. Op die manier heb je niets te verliezen, maar wel veel te winnen. Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Meer lezen

Heb je een vraag over het Online Hashimoto Zelfhulpprogramma? Stuur dan alsjeblieft een e-mail via het e-mailadres op deze pagina.

Online Hashimoto Zelfhulpprogramma

—————————

Ik werk volgens een vast principe. Voor het consult ontvang je een e-mail met de vraag om voor het consult een aantal digitale vragenlijsten in te vullen. Graag ontvang ik ook recente onderzoeksuitslagen via de mail. De vragenlijsten en onderzoeksresultaten zal ik grondig analyseren, zodat ik optimaal voorbereid ben op ons gesprek.

Vervolgens vindt het consult plaats. Een consult bestaat uit 4 stappen. De vier stappen van het consult worden hieronder toegelicht.

01

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek brengen we jouw situatie en doelen in kaart. Ook bespreken we of het waardevol is om bepaalde testen – bloed, ontlasting, speeksel – te doen. En zo ja, welke.

Beschrijving van de foto
02

Uitleg verstoorde werkingsmechanismen

Na het in kaart brengen van jouw situatie en doelen geef ik jou – op basis van de informatie die we dan hebben – inzicht in de werkingsmechanismen die volgens mij verstoord zijn geraakt en die uiteindelijk tot jouw symptomen hebben geleid. Tijdens de uitleg laat ik je ook afbeeldingen zien, waardoor je het beter zult begrijpen. Begrip zorgt voor ontspanning en is de eerste stap richting een betere gezondheid.

Beschrijving van de foto
03

Plan van aanpak & praktisch advies

Samen stellen we een plan van aanpak op. Hierbij houden we rekening met wat voor jou haalbaar is. Na ieder consult krijg je direct praktisch advies via de mail. Je hoeft dus zelf niets op te schrijven tijdens het consult, waardoor je ontspannen kunt luisteren. Het uitgeschreven advies is – samen met mijn voorbereiding – bij de prijs inbegrepen.

Beschrijving van de foto
04

Vervolgconsult inplannen

Symptomen zijn niet van de een op de andere dag ontstaan en verminderen/verdwijnen ook niet van de een op de andere dag. Daarom plannen we tijdens het eerste consult direct een vervolgconsult in voor 4-8 weken later. Tijdens een vervolgconsult bespreken we jouw voortgang/knelpunten en testuitslagen; geef ik antwoord op jouw vragen en kijken we welke vervolgstappen je kunt zetten. Het aantal benodigde consulten is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.

Beschrijving van de foto
05

Klachten?

Heb je klachten over mijn werkwijze of behandeling? Laat het mij dan alsjeblieft weten via een e-mail naar info@revolutionairgezond.nl. Samen proberen we er dan uit te komen. Indien dat niet lukt kun je terecht bij de Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen (KAB).

Beschrijving van de foto