Werkwijze

Ik werk volgens een vast principe. Een consult bestaat uit 4 stappen. Voor het intakegesprek ontvang je een e-mail met een aantal vragenlijsten. Deze ontvang ik graag vóór het consult ingevuld retour. Daarnaast verzoek ik je de medicatie en/of supplementen die je gebruikt mee te nemen.

**Op grond van de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO) ben ik als zorgverlener verplicht een medisch dossier bij te houden. De informatie die ik zowel vóór als tijdens het consult ontvang, worden daarom in jouw patiëntendossier opgeslagen.**

01

Intake gesprek

Tijdens het intakegesprek brengen we samen jouw situatie in kaart. Hierbij bespreken we de door jouw ingevulde vragenlijsten. Eventueel kan aanvullend bloedonderzoek ingezet worden om een beter beeld te krijgen van jouw vitamine- en mineralenstatus, ontstekingsactiviteit, cholesterol, bloedsuiker en orgaanfuncties.

Beschrijving van de foto
02

Klacht in kaart

Na het intakegesprek zijn jouw klachten in kaart gebracht. Vervolgens geef ik jou inzicht in de onderliggende werkingsmechanismen. Hierbij leg ik uit waardoor ik denk dat jouw klachten veroorzaakt worden.

Beschrijving van de foto
03

Behandelplan

Samen maken we jouw behandelplan. Hierbij kijken we wat voor jou haalbaar is. De kleinste stapjes leiden tot het grootste resultaat. Een behandelplan bestaat uit adviezen over voeding, supplementen, beweging en ontspanning.

Beschrijving van de foto
04

Vervolgconsult(s)

Voor een duurzaam effect zijn meerdere behandelingen nodig. In samenspraak kunnen we een vervolgconsult inplannen. Meestal vindt dit ongeveer 6-8 weken later plaats. Tijdens een vervolgconsult bespreken we jouw voortgang en wordt jouw behandelplan aangescherpt.

Beschrijving van de foto
05

Klachten?

Heb je klachten over mijn werkwijze of behandeling? Laat het mij dan alsjeblieft weten via een e-mail naar info@revolutionairgezond.nl. Samen proberen we er uit te komen. Indien dat niet lukt kun je terecht bij de Koepel Alternatieve Behandelwijzen (KAB).

Beschrijving van de foto