Werkwijze

 

Cliëntenstop voor onbepaalde tijd
Voorlopig worden er geen nieuwe cliënten meer aangenomen in de praktijk. De komende maanden gaat Ruud zich focussen op het ontwikkelen van nieuwe online (zelfhulp)programma’s. Hiermee kunnen namelijk veel meer mensen in een kortere tijd én tegen lagere kosten worden geholpen.

—————————

Ik werk volgens een vast principe. Voor het consult ontvang je een e-mail met de vraag om voor het consult een aantal digitale vragenlijsten in te vullen. Graag ontvang ik ook recente onderzoeksuitslagen via de mail. De vragenlijsten en onderzoeksresultaten zal ik grondig analyseren, zodat ik optimaal voorbereid ben op ons gesprek.

Vervolgens vindt het consult plaats. Een consult bestaat uit 4 stappen. De vier stappen van het consult worden hieronder toegelicht.

01

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek brengen we jouw situatie en doelen in kaart. Ook bespreken we of het waardevol is om bepaalde testen – bloed, ontlasting, speeksel – te doen. En zo ja, welke.

Beschrijving van de foto
02

Uitleg verstoorde werkingsmechanismen

Na het in kaart brengen van jouw situatie en doelen geef ik jou – op basis van de informatie die we dan hebben – inzicht in de werkingsmechanismen die volgens mij verstoord zijn geraakt en die uiteindelijk tot jouw symptomen hebben geleid. Tijdens de uitleg laat ik je ook afbeeldingen zien, waardoor je het beter zult begrijpen. Begrip zorgt voor ontspanning en is de eerste stap richting een betere gezondheid.

Beschrijving van de foto
03

Plan van aanpak & praktisch advies

Samen stellen we een plan van aanpak op. Hierbij houden we rekening met wat voor jou haalbaar is. Na ieder consult krijg je direct praktisch advies via de mail. Je hoeft dus zelf niets op te schrijven tijdens het consult, waardoor je ontspannen kunt luisteren. Het uitgeschreven advies is – samen met mijn voorbereiding – bij de prijs inbegrepen.

Beschrijving van de foto
04

Vervolgconsult inplannen

Symptomen zijn niet van de een op de andere dag ontstaan en verminderen/verdwijnen ook niet van de een op de andere dag. Daarom plannen we tijdens het eerste consult direct een vervolgconsult in voor 4-8 weken later. Tijdens een vervolgconsult bespreken we jouw voortgang/knelpunten en testuitslagen; geef ik antwoord op jouw vragen en kijken we welke vervolgstappen je kunt zetten. Het aantal benodigde consulten is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.

Beschrijving van de foto
05

Klachten?

Heb je klachten over mijn werkwijze of behandeling? Laat het mij dan alsjeblieft weten via een e-mail naar info@revolutionairgezond.nl. Samen proberen we er dan uit te komen. Indien dat niet lukt kun je terecht bij de Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen (KAB).

Beschrijving van de foto