Werkwijze

Ik werk volgens een vast principe. Een consult bestaat uit 4 stappen. Voor het intakegesprek ontvang je een e-mail met de vraag om voor het consult een aantal vragenlijsten in te vullen. De vier stappen van het consult worden hieronder toegelicht.

01

Intake gesprek

Tijdens het intakegesprek brengen we samen jouw situatie in kaart. Eventueel kan aanvullend bloedonderzoek aangevraagd worden om een beter beeld te krijgen van jouw vitamine- en mineralenstatus, ontstekingsactiviteit, hormonen, cholesterol, bloedsuiker en orgaanfuncties.

Beschrijving van de foto
02

Klacht in kaart

Na het intakegesprek zijn jouw klachten in kaart gebracht. Vervolgens geef ik jou inzicht in de onderliggende werkingsmechanismen. Hierbij leg ik uit waardoor ik denk dat jouw klachten veroorzaakt worden.

Beschrijving van de foto
03

Behandelplan

Samen maken we jouw behandelplan. Hierbij kijken we wat voor jou haalbaar is. De kleinste stapjes leiden tot het grootste resultaat. Een behandelplan bestaat uit adviezen over o.a. voeding, supplementen, beweging en ontspanning.

Beschrijving van de foto
04

Vervolgconsult

Klachten zijn niet ineens ontstaan en zijn meestal ook niet in één keer opgelost. Daarom raad ik aan om tijdens het eerste consult direct een vervolgafspraak in te plannen voor 6 weken later. Na het tweede consult zal er meer tijd tussen de consulten zitten. Tijdens een vervolgconsult bespreken we jouw voortgang, geef ik antwoord op jouw vragen en kijken we welke vervolgstappen je kunt maken.

Beschrijving van de foto
05

Klachten?

Heb je klachten over mijn werkwijze of behandeling? Laat het mij dan alsjeblieft weten via een e-mail naar info@revolutionairgezond.nl. Samen proberen we er uit te komen. Indien dat niet lukt kun je terecht bij de Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen (KAB).

Beschrijving van de foto