Werkwijze

Ik werk volgens een vast principe. Een consult bestaat uit 4 stappen. Voor het intakegesprek ontvang je een e-mail met twee formulieren (kost weinig tijd om in te vullen). Deze ontvang ik graag vóór het consult ingevuld retour.

Tegenwoordig is het mogelijk om tijdens het consult een scan met de Multiscan Pro te maken (45 euro). Dit is dezelfde scan als die mijn collega Richard de Leth gebruikt bij zijn Personal Health Check. De scan meet o.a. orgaanfuncties, ontstekingen, hormonen, mineralen en lichaamssamenstelling (vetmassa, spiermassa, lichaamsvloeistof). Klik hier om meer over de Multiscan Pro te lezen.

01

Intake gesprek

Tijdens het intakegesprek brengen we samen jouw situatie in kaart. Eventueel kan aanvullend bloedonderzoek ingezet worden om een beter beeld te krijgen van jouw vitamine- en mineralenstatus, ontstekingsactiviteit, cholesterol, bloedsuiker en orgaanfuncties.

Beschrijving van de foto
02

Klacht in kaart

Na het intakegesprek zijn jouw klachten in kaart gebracht. Vervolgens geef ik jou inzicht in de onderliggende werkingsmechanismen. Hierbij leg ik uit waardoor ik denk dat jouw klachten veroorzaakt worden.

Beschrijving van de foto
03

Behandelplan

Samen maken we jouw behandelplan. Hierbij kijken we wat voor jou haalbaar is. De kleinste stapjes leiden tot het grootste resultaat. Een behandelplan bestaat uit adviezen over voeding, supplementen, beweging en ontspanning.

Beschrijving van de foto
04

Vervolgconsult

Voor een duurzaam effect zijn meerdere behandelingen nodig. In samenspraak kunnen we een vervolgconsult inplannen. Meestal vindt dit ongeveer 6-8 weken later plaats. Tijdens een vervolgconsult bespreken we jouw voortgang en wordt jouw behandelplan aangescherpt.

Beschrijving van de foto
05

Klachten?

Heb je klachten over mijn werkwijze of behandeling? Laat het mij dan alsjeblieft weten via een e-mail naar info@revolutionairgezond.nl. Samen proberen we er uit te komen. Indien dat niet lukt kun je terecht bij de Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen (KAB).

Beschrijving van de foto