Werkwijze

Ik werk volgens een vast principe. Een consult bestaat uit 4 stappen. Voor het intakegesprek ontvang je een e-mail met de vraag om voor het consult een aantal vragenlijsten in te vullen. De vier stappen van het consult worden hieronder toegelicht.

01

Situatie in kaart brengen

Tijdens het intakegesprek brengen we samen jouw situatie en doelen in kaart. Ook bespreken we of het waardevol is om bepaalde bloedwaarden te laten meten. En zo ja, welke.

Beschrijving van de foto
02

Uitleg verstoorde werkingsmechanismen

Na het in kaart brengen van jouw situatie en symptomen geef ik jou inzicht in de werkingsmechanismen die volgens mij verstoord zijn geraakt en die uiteindelijk tot jouw symptomen hebben geleid. Tijdens de uitleg maak ik ook tekeningen die je mee naar huis krijgt. Begrip zorgt voor ontspanning en is de eerste stap richting een betere gezondheid.

Beschrijving van de foto
03

Plan van aanpak & praktisch advies

Samen stellen we een plan van aanpak op. Hierbij houden we rekening met wat voor jou haalbaar is. Na het eerste consult krijg je direct praktisch advies via de mail. (je hoeft dus zelf niet te schrijven)

Beschrijving van de foto
04

Vervolgconsult

Symptomen zijn niet van de een op de andere dag ontstaan en verminderen/verdwijnen ook niet van de een op de andere dag. Daarom plannen we tijdens het eerste consult direct een vervolgconsult in voor 4-8 weken later. Tijdens een vervolgconsult bespreken we jouw voortgang/knelpunten en bloeduitslagen; geef ik antwoord op jouw vragen en kijken we welke vervolgstappen je kunt zetten. Het aantal benodigde consulten is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.

Beschrijving van de foto
05

Klachten?

Heb je klachten over mijn werkwijze of behandeling? Laat het mij dan alsjeblieft weten via een e-mail naar info@revolutionairgezond.nl. Samen proberen we er dan uit te komen. Indien dat niet lukt kun je terecht bij de Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen (KAB).

Beschrijving van de foto