Ruud Rotteveel

Ruud RotteveelHet is mijn missie om mensen bewust te maken van de kracht van leefstijl.

Dit doe ik op verschillende manieren. Zo schrijf ik voor verschillende organisaties artikelen. Onder andere voor het online gezondheidsplatform Viv Online, van Vivian Reijs. Daarnaast schrijf ik e-books en begeleid ik mensen één-op-één naar een betere gezondheid.

Sinds 2016 werk ik veel samen met Richard de Leth, oprichter van OERsterk. Zo schrijven we samen blogs voor op de OERsterk website en  hebben we samen een e-book over supplementen geschreven: ‘Welke supplementen kunnen mijn gezondheid verbeteren?’

Daarnaast werk ik mee aan Richard’s Persoonlijk Leefstijlplan Programma. Ik analyseer de bloeduitslagen van de deelnemers en geef op basis van deze uitslagen persoonlijk advies. Verder heb ik in 2017 veel bij Richard zijn ‘Praktijk voor Integrale Geneeskunde’ stage gelopen. Hij heeft mij intensief begeleid en klaargestoomd voor het overnemen van zijn patiënten. Sinds januari 2018 heb ik Richard zijn patiënten overgenomen.

De kennis en ervaringen die ik de afgelopen jaren bij mezelf en bij patiënten heb opgedaan, wil ik graag met de wereld  delen (ja, ook internationaal). Door het schrijven van artikelen en e-books probeer ik mensen zoals jij naar een betere gezondheid te helpen. Maar ik begeleid mensen ook één-op-één in mijn praktijk, waar ik orthomoleculaire geneeskunde met klinische Psycho-Neuro-Immunoligie (kPNI) combineer.

Wil je weten hoe ik jou kan helpen?

Lees hier meer