Ruud Rotteveel

Ruud RotteveelHet is mijn missie om mensen bewust te maken van de kracht van leefstijl.

Dit doe ik op verschillende manieren. Zo schrijf ik voor verschillende organisaties artikelen. Onder andere voor het online gezondheidsplatform Viv Online, van Vivian Reijs.

 

 

 

Daarnaast schrijf ik e-books en begeleid ik mensen één-op-één naar een betere gezondheid in mijn praktijk Revolutionair Gezond.

Sinds 2016 werk ik voor OERsterk. Dit is een gezondheidsplatform dat is opgericht door Richard de Leth (drs. Geneeskunde). Bij OERsterk houd ik mij vooral bezig met het creëren van content. Zo schrijf ik onder andere blogs voor de OERsterk website.

Daarnaast werkte ik in 2017 mee aan Richard’s ‘Persoonlijk Leefstijlplan Programma’. Ik analyseerde de bloeduitslagen van de deelnemers en gaf op basis van deze uitslagen persoonlijk advies. Verder heb ik in 2017 veel bij Richard zijn ‘Praktijk voor Integrale Geneeskunde’ stage gelopen. Hij heeft mij intensief begeleid en klaargestoomd voor het overnemen van zijn cliënten. Sinds januari 2018 heb ik Richard zijn cliënten overgenomen.

Verder heb ik in 2019 in samenwerking met team OERsterk de‘OERsterk Coach opleiding’ ontwikkeld. Zo heb ik onder andere een deel van het lesmateriaal samengesteld en geschreven.

De kennis en ervaringen die ik de afgelopen jaren bij mezelf en bij cliënten heb opgedaan, wil ik graag met de wereld  delen (ja, ook internationaal). Door het schrijven van artikelen en e-books probeer ik mensen zoals jij naar een betere gezondheid te helpen. Maar ik begeleid mensen ook één-op-één in mijn praktijk, waar ik orthomoleculaire geneeskunde met klinische Psycho-Neuro-Immunoligie (kPNI) combineer.

Hoe ik jou kan helpen

Klik op onderstaande knop om meer te lezen over hoe ik jou één-op-één kan helpen.

Lees hier meer

Opleidingen, cursussen & seminars

Hieronder vind je de belangrijkste opleidingen, cursussen en seminars die ik heb gevolgd op het gebied van gezondheid.

Algemeen:

  • Klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI), jaar 1, 2 & 3. PNI Europe (Leo Pruimboom, PhD)
  • Orthomoleculair therapeut volgens de kPNI. Natura Foundation
  • Medische (psychosociale) basiskennis. Total health.
  • Orthomoleculaire suppletie. Civas.
  • Natuurvoedingsadviseur. Civas.

Auto-immuniteit:

  • Autoimmunity course. Kharrazian Institute (Datis Kharrazian, PhD; pionier op gebied auto-immuunziekten)
  • SAD to AIP in SIX. (Angie Alt & Mickey Trescott: pioniers auto-immuun protocol)
  • AIP Certified Coach. (Sarah Ballantyne PhD, Angie Alt & Mickey Trescott: pioniers auto-immuun protocol) (Nu aan het volgen)

Laboratoriumonderzoek

  • Cursus bloedwaardentesten. Natura Foundation (Frits Muskiet, professor Pathofysiologie en Klinisch Chemische Analyse & Leo Pruimboom, PhD)
  • Introductie laboratoriumonderzoek. Stichting OrthoKennis (dr. Jan Hessels, klinisch chemicus)