Online programma's

In mijn online programma’s ontdek je hoe je met voeding en leefstijlaanpassingen klachten bij schildklieraandoeningen en auto-immuunziekten kunt verminderen.
mock up auto immuun programma aip dieet cursus ruud rotteveel revolutionair gezond 1352 x 800

Leer het auto-immuun protocol juist toe te passen. Een effectief voeding- en leefstijlprotocol voor minder klachten bij auto-immuunziekten.

347,00
Betaal in termijnen met in3 Betaal in 3 termijnen
€115,66 per termijn
Alle details

Wat anderen zeggen

Het programma Revolutionair Gezond heeft me veel gebracht. Door het eliminatiedieet heb ik ontdekt op welke specifieke voeding mijn lichaam heftig reageert. Nu ik dit weet en deze voeding vermijdt, zijn mijn stofwisseling en nachtrust onvoorstelbaar verbeterd. Ik kan het vsn harte aanbevelen.
AH
Alice Hendriks 8 mei 2023
Mooie complete workshop, van klachten en symptomen , diagnose medicatie tot leefstijl verbetering! Heb jij en ben je partner van iemand met schildklier problemen is deze workshop een super fijne aanvulling op/naar een gezonde leefstijl! Als leefstijl coach ook mooie nieuw inzichten opgedaan en gehoord wat er speelt onder mannen en vrouwen met een schildklier aandoening. Zeker een aanrader om aan te schaffen! het zal je mooie nieuwe inzichten geven en een duidelijk plan met kleine stappen naar grote verbeteringen!
AV
Alina Visser 14 oktober 2023
Ik ben het auto immuun programma van Ruud gaan volgen omdat ik maar niet van mijn Hashimoto restklachten af kwam zoals o.a. veel angst, brainfog, reumaklachten, altijd buikpijn. Ik heb hier zeker geen spijt van. Dit heeft mij enorm vooruit geholpen! Mijn klachten zijn vrijwel allemaal verdwenen.
BR
Bella  R 17 maart 2023
Nog nergens zulke goede informatie gevonden over Hashimoto! Ruud heeft mij in korte tijd meer bijgebracht dan mijn internist en huisarts in 22 jaar hebben gedaan. Ik zit midden in het AIP programma, klachten zijn nu al enorm verminderd. Bij vragen kun je ook altijd bij Ruud terecht, heel erg fijn!
Bv
Bianca van Leeuwen 16 mei 2022
Ruud geeft veel informatie over de schildklier, iets wat ik bij een huisarts en internist niet krijg. Ik vind het fijn dat ik met voeding en supplementen zelf ook mee kan werken aan m'n eigen gezondheid. Ruud heeft een fijne stem om naar te luisteren en het is makkelijk te volgen. Ik ging met veel waardevolle informatie naar huis!
BB
Bibian  Buwalda 2 maart 2023
Ik heb in 2021 Ruuds Auto-Immuun programma gevolgd en ben heel enthousiast over zijn aanpak en kundige begeleiding. Hij weet immens veel en kan heel goed en rustig uitleg geven over voeding. Je merkt echt dat hij passie heeft voor voeding en gezondheid. Het duurde even, maar mijn eczeem werd veel rustiger, ik kreeg meer energie en verloor een paar kilo gewicht. Heel geschikt als je kampt met een auto-immuun aandoening, eczeem, vermoeidheid, hoofdpijn enz!
C
Chantal 16 juli 2022
Ik heb als hormoontherapeut de workshop van Ruud gevolgd over de schildklier. En ondanks dat ik zelf ook les heb gekregen in de schildklier, vond ik Ruud zijn uitleg heel goed te begrijpen ( ik heb zelf ook zeker nog weer dingen geleerd) en ik geloof ook voor mensen die nog helemaal geen kennis hebben, dat dit heel makkelijk te volgen was.
CS
Clenda Saal 17 april 2023
Sinds april met het aip protocol bezig. ( Vanwege Hashimoto) Inmiddels bijna 10 kg afgevallen. Na 4 mnd kon mijn medicatie afgebouwd worden. Al snel had ik geen buikklachten meer hersenmist en concentratie problemen zijn enorm verminderd. Natuurlijk wordt de weleens gezondigd op het dieet en dan merk ik meteen obstipatie, niezen en soms duizeligheid...dus dan weet je weer waar je het voor doet. Zo blij dat Ruud om mijn weg gekomen is .
EH
Erna Hemeltjen 11 april 2023
Beste Ruud, Dank voor je programma en je inzet. Bij mij werkt het, eindelijk geen buikpijn meer, goed slapen. Het vele werk i.v.m. het klaarmaken van de maaltijden heb ik er graag voor over, bovendien eet ik nog steeds erg lekker. Ben nu 2,5 maand bezig.
HV
Han Veelders 24 augustus 2023
We hebben een leerzame workshop gehad over de schildklier. Heel veel informatie ontvangen die je niet van de huisarts krijgt als je schildklierklachten hebt. Denk aan de werking van de schildklier, wat doet voeding enz. Bedankt Ruud.
HV
Heleen Verdikt 16 februari 2023
Ik ben gister naar de workshop van Ruud geweest. Hele heldere uitleg. Dingen die ik 27 jaar met traagwerkende schildklier niet wist en nu wel gaan mij zeker helpen. Ik ben vorige week begonnen met het AIP dieet, ik zag er erg tegen op om zoveel te elimineren uit mijn voeding. Vooral brood en yoghurt. Maar ik moet zeggen, mijn darmen zijn al een stuk rustiger. De e-books met heerlijke recepten de uitleg overal over. Echt super. Ik voel me in 1 week al lekkerder en val af.....dat is zo fijn ?. Dus ik ga met volle moed weer verder. Dank je wel Ruud
IH
Inez Honhof 15 april 2023
Interessante workshop van Ruud over de schildklier. In heldere taal veel info ontvangen over de werking vd schildklier en daarnaast welke interventies kunnen ondersteunen. Ruud heeft een fijne energie waardoor de middag voorbij vloog.
JB
Joyce  Bronk 28 februari 2023
Ik heb bij Ruud Rotteveel het Auto-Immuun Programma (AIP) gevolgd. Ik ben al jaren op zoek naar een voedingspatroon en leefstijl die mij energieker kunnen maken. Aanvankelijk dacht ik dat het AIP programma een brug te ver was voor mij. Toch ben ik ermee gestart en nu ben ik enorm dankbaar. Mijn klachten zijn sterk verbeterd. Ik slaap beter en slaap door. Mijn droge mond is weg. Ik had veel slijmen achterin mijn keel vooral ’s ochtends en ’s avonds. Deze zijn heel sterk verminderd. Ik heb meer energie en heb de indruk dat mijn kniegewrichten minder pijn doen.
KV
Katrin Van Laer 20 mei 2022
Ik ben met het AIP dieet begonnen vanwege darmklachten en huidklachten. Na anderhalve maand waren mijn klachten bijna helemaal verdwenen. Inmiddels ben ik bezig met de herintroductie en hoop ik erachter te komen welke voeding het beste kan vermijden.
MD
Marit Duits 20 juli 2023
Wat een goede workshop! Ik ben vertrokken met goede tips, die ik de volgende dag meteen heb geïmplementeerd in mijn dagelijkse routine. Eindelijk begrijp ik meer wat ik kan doen om mijn restklachten te verminderen.
MK
Michel Kroon 12 april 2023
Ruud geeft veel informatie over de schildklier, iets wat ik bij een huisarts en internist niet krijg. Ik vind het fijn dat ik met voeding en supplementen zelf ook mee kan werken aan m'n eigen gezondheid. Ruud heeft een fijne stem om naar te luisteren en het is makkelijk te volgen. Ik ging met veel waardevolle informatie naar huis!
Mv
Moeder van 3 13 april 2023
Ik kampte al ruim 1,5 jaar met onverklaarbare klachten en vreselijke pijnen waarvoor ik zo'n beetje alle artsen heb gezien en waarvoor geen remedie leek te zijn. Pas toen ik met Paleo voeding aan de slag ging en het Auto-Imuun Programma ging volgen, kwam er eindelijk een doorbraak. Momenteel ben ik bijna klachtenvrij! Ik dacht altijd dat ik vrij gezond en behoorlijk gevarieerd at. Het programma heeft me echter heel veel meer inzichten gegeven in wat écht gezond is en hoe helend de juiste voeding kan zijn. Het programma heeft al veel mensen met een auto immuun ziekte geholpen (Hashimoto, Graves, Crohn, etc.). Ik heb zélf géén auto immuun ziekte maar ook mij heeft het uiteindelijk kunnen helpen om mijn leven weer terug te krijgen.
PM
Petra Mester 20 mei 2022
Ik heb deelgenomen aan het auto immuunprogramma van Revolutionair Gezond. Ruud heeft mij veel kennis bijgebracht, wat goed is voor herstel van de darmen, en daarmee goed voor het immuunsysteem. Er is verrassend veel goeds voor het lichaam. Wat kun je toch aardiger zijn voor jezelf. Ook op het gebied van stressmanagement heb ik vooruitgang geboekt door de vele tips! Ik ervaar nu meer ontspannenheid. Ik kan het aanraden voor diegene die alle dokteren al af zijn geweest, of zich durven open te stellen voor dat er meer is dan alleen maar pillen en ‘het buiten jezelf zoeken’. Zorg goed voor jezelf, met een beetje (veel) hulp van Ruud Rotteveel.
SV
SIETSE VAN DER WEIJDE 20 maart 2023
Ruud heeft mij ontzettend goed geholpen. Met zijn begeleiding ben ik begonnen met het auto immuun protocol en heb ik interventies verricht op het gebied van voeding en leefstijl. Dit heeft mij ontzettend geholpen. Binnen 3 maanden tijd zijn een groot deel van mijn restklachten (hashimoto) verminderd en is mijn kwaliteit van leven aanzienlijk verbeterd! Zelfs mijn schildklier medicatie kon gedeeltelijk afgebouwd worden. Geen arts of internist heeft mij de afgelopen 10 jaar zo passend kunnen helpen.
ST
Sophie Ter Hark 25 januari 2021
Meegedaan aan het AIP dieet van Revolutionair gezond. Je krijgt ontzettend veel informatie+video's in het programma. Informatie die ik nooit heb gekregen van de huisarts. Ruud heeft ontzettend veel kennis in huis en geen vraag is hem te gek. Eerst twijfelde ik vanwege de investering. Nou het was het waard! Je moet zelf wel wat toewijding er in stoppen maar je wordt begeleid bij elke stap. Mijn schildklier waardes zijn verbeterd dankzij het programma. Voor de mensen die nog twijfelen, doen. Ruud dankjewel.
s
st33phi 20 september 2023
Na het toepassen van het Auto Immuun Programma (AIP) heb ik na meer dan 10 jaar eindelijk de Ziekte van Crohn onder controle! Geen zware medicatie meer door simpelweg m’n voeding aan te passen en de juiste suppletie toe te voegen aan m’n dagelijkse gezondheidsroutine.
VS
Vera Schuit 27 januari 2023

Veilig & direct betalen

  • ideal logo
  • mastercasrd logo
  • visa logo
  • paypal logo
  • bankcontact logo
  • belfius logo
  • in3 logo